fbpx
(84) 345 649, (30) 919 5342 info@kemencebolt.hu

La Caja China – már megérkezett Magyarországra is!

Mi is a La Caja China valójában?

A La Caja China egy forradalmi kompakt többfunkciós sütőbox. A La Caja China sütőboxok egytől egyig az Egyesült Államokban (Medley, Florida) készülnek, prémium alapanyagokból. Eredetileg a Kubában dolgozó kínai vasutasok használtak ilyesféle sütőberendezést. A neve is innen ered: “A kínai doboz”. De Roberto Guerra (LCC Inc., vezérigazgató) ezt továbbfejlesztette és megkezdődött a La Caja China története, ami ma is törtetlen sikernek örvend.

Több fogást egyszerre…

ALUL SÜT

4 óra alatt egészben sült malac? Most már nem álom!

A La Caja China sütőboxok forradalmi módon a leáramló hő segítségével süt, ami lehetővé teszi, hogy viszonylag alacsony(120-150 °C), de egyenletes hőfokon süssünk.

FELÜL GRILLEZ

Amíg sül az ebéd ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a parázs felett ugyanakkor grillezni is lehet!

Néhány érv a La Caja China sütőboxok mellett…

MADE IN USA

A sütőboxok 100%-ban az Egyesült Államok területén készülnek. (Medley, Florida) Mindez azt jelenti, hogy a sütőboxok kiemelkedő minőségűek.

ERGONÓMIKUS KIALAKÍTÁS

Precízen kidolgozott részletei megkönnyítik a problémamentes mindennapi használatot. Mondhatni gyerekjáték a használata.

PRÉMIUM ALAPANYAGOK

A sütőboxok tervezésekor az elsődleges cél az volt, hogy olyan anyagok felhasználásával készüljön a boxok minden része, ami hosszú éveken át biztos társat jelentsen a kerti partykon.

EGYSZERÜ HASZNÁLAT

Legyen szó sertés-, marha-, csirke- vagy akár pulykahúsról, a La Caja China sütőboxokban még a konyhában járatlanok is könnyen ínycsiklandozó ételkülönlegességeket készíthetnek.

GALÉRIA

Legyen részese Ön is a La Caja China világának!

Kizárólag a Kemencebolt és partneroldalainak kínálatában!